Ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniteenuste hinnad muutuvad uuest aastast

Põhja-Pärnumaa valla vee-ettevõtte AS MAKO hinnakiri muutub 1. jaanuarist 2024. Viimase nelja aasta jooksul ei ole vee- ja kanalisatsiooni teenuste hindu tõstetud, kuigi ühise veevärgi ja kanalisatsiooni arendamise kava nägi ette iga-aastast hinnatõusu.

Muudatused teenuste hinnakirjas on seotud vajadusega tagada jätkusuutlik ja kvaliteetne teenindus kogu piirkonnas. Põhja-Pärnumaa vee-ettevõte AS MAKO on pühendunud veeteenuste pakkumisele vastavalt kõrgeimatele standarditele ning investeerib pidevalt infrastruktuuri arendamisse, et tagada klientidele usaldusväärne ja kvaliteetne teenus.

Uuest aastast on vee- ja kanalisatsiooniteenuse hind koos käibemaksuga 5,6 eurot/m³. See hind sisaldab juba uuest aastast kehtima hakkavat riikliku käibemaksu tõusu. Muudatused mõjutavad kõiki Põhja-Pärnumaa piirkonna elanikke, kes tarbivad ühisveevärgi teenuseid.

Praktilise näitena võime tuua keskmise majapidamise, kus tarbitakse 7,5 m³ vett kuus. Uue hinnakirja kohaselt oleks selle majapidamise vee- ja kanalisatsiooniarve koos käibemaksuga 41 eurot.

Oleme teadlikud, et hinnatõus võib mõjutada majapidamiste eelarvet, kuid loodame mõistvale suhtumisele muudatustesse, mis on vajalikud teenuste pikaajalise kvaliteedi tagamiseks. Kui teil on küsimusi või vajate lisateavet, võtke julgelt ühendust Põhja-Pärnumaa vee-ettevõtte AS MAKO-ga.

Hinnakiri on leitav jaotisest Teenused ja hinnad.

Täname mõistva suhtumise eest!